fbpx
Sverrebos

Praktisk og romslig 2-planshus med egen utleiedel
Sverrebos har alt du trenger, og litt til. Et stort hus over to etasjer med egen utleiedel i første etasje med egen separat inngang. Hovedhuset består av tre romslige soverom, to boder, to bad og en åpen og romslig stue/kjøkken løsning. Den koselige balkongen med utgang fra stuen gjør virkelig dette huset komplett.

Sverrebos er en husmodell du ikke kan endre/ tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Sverrebos leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Haneborg

Et nostalgisk og herskapelig hus med lyse og romslige løsninger.
Fra et stort overbygd inngangsparti kommer inn i en stor og luftig hall med direkte tilgang til egen bod, garderobe og bad/vaskerom. Fra den luftige stuen er det direkte utgang til overbygd uteplass slik at huset har gjennomlys fra inngang til stuens uteplass. Et stort og praktisk kjøkken med mulighet for kjøkkenøy ligger i vinkelløsning fra stue og spisestue.

I 2. etasje finner du 4 store soverom, bod og et romslig bad med plass for badekar. Loftsstuen er stor og inviterer til hyggelige stunder for liten og stor. Dette er virkelig flott og romslig hus med herskapelig preg som er skapt for hjemmekos med hele familien.

Haneborg leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Fagervik

Stor ett-plans villa med planløsninger som gir god romfølelse.
Du beveger deg inn i en romslig hall fra et overbygd inngangsparti. Vaskerom ligger praktisk plassert med direkte adkomst fra hallen. Den store stuen er praktisk inndelt i ulike soner så flere medlemmer av familien kan holde på med ulike aktiviteter. Kjøkkenet er plassert inn i hjørnet akkurat passe adskilt fra stuen.

I den andre enden av huset befinner husets 2 bad og 3 soverom seg. Det ene soverommet har til og med en egen walk-in-clost med direkte adkomst til det ene badet. Et flott familiehus over ett plan med god plass og adskilte avdelinger.

Fagervik leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.