fbpx
Løvis Mini

NYHET fra Hedalm Anebyhus!

Med Løvis Mini har vi komprimert suksessmodellen Løvis og resultatet er en arealeffektiv og miljøvennlig enebolig til under 2 millioner.

Her får du 2 soverom, romslig bad på over 5kvm, sportsbod med innvendig tilgang og åpen stue/kjøkkenløsning.

Parkett på gulv i tørre oppholdsrom.
Flislagt entre og våtrom.
Pipe og peisovn.
Inkl komplett innvendig el-leveranse.
Inkl komplett rørleveranse.
Inkl kjøkken med hvitevarer og baderomsinnredning. Inkl. lyskilder innvendig og utvendig.

Kan tilpasses etter dine ønsker mot pristillegg. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Lyris

Funksjonelt hus som passer både en stor og liten familie.

Lyris er et funksjonelt hus som passer fint til både en liten eller stor familie. Fra hallen har du direkte tilgang til både en romslig bod og bad/vaskerom. En stor vinkelstue med åpen kjøkkenløsning gjør dette til et hyggelig og sosialt rom hvor du kan dele mange hyggelige stunder med familie og venner.

Andre etasje er desidert barnas favoritt. Her finner vi 4 store soverom og en liten koselig loftsstue hvor barna kan ha med venner eller trekke seg litt tilbake fra foreldrene. Andre etasje har også et stort bad lett tilgjengelig for alle husets soverom.

Lyris leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Løvis

Funksjonelt og praktisk enplanshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning

Løvis er et veldig smart og praktisk hus hvor alle funksjoner er samlet på ett plan. I husets 95 kvadratmeter finner du tre soverom, bad, vaskerom, en stor stue med peis og en koselig åpen kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord.

Fra stuen er det enkel utgang til en koselig terrasse hvor det på varme dager kan inviteres til grillfester med venner og familie.

Løvis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Løvis leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Reitebo

Tradisjonelt enplanshus med praktiske romløsninger

Det første som møter deg i entreen er en praktisk garderobeløsning for av- og påkledning. I gangen som følger er det lett tilgang til bad/vaskerom, sportsbod og tre soverom. Selve hjertet i boligen er naturligvis den luftige stuen med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har plass til både spisebord og kjøkkenøy.

Skulle det oppstå krangling rundt hvilken tv-kanal man ønsker å se på rommer boligen også et ekstra allrom/tv-stue får husfredens del.

Reitebo er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Reitebo leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Frankis

Familievennlig 2-planshus med stor vinkelstue og romslige soverom

Dette funksjonelle trehuset over to etasjer med meget god planløsning er perfekt for barnefamilier. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig hall med tilstøtende bad/vaskerom og en sportsbod som er praktisk for lagring av utstyr til den aktive familien.

I første etasje er det fokus på det sosiale hvor du finner stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Opp trappen til andre etasje finner du en koselig loftstue, fire gode soverom og bad. Frankis kan også fåes med tre store soverom hvor det ene er med bod/walk-in-closet. Dette er et hyggelig og arealeffektivt hus.

Frankis er en husmodell du kan endre/tilpasse. Huset leveres nøkkelferdig på støpt plate med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Rønningen

Et passe stort, funksjonelt trehus over to etasjer med god planløsning.

Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig hall hvor du umiddelbart finner en innendørs sportsbod for praktisk lagring og et bad/vaskerom. Den åpne kjøkkenløsningen i den ene enden gir stuen flere fine vinkler som man kan innrede flere sosiale sittegrupper.

2. etasje består av en loftstue, 4 soverom og et stort bad med plass til badekar. Dette er et funksjonelt og hyggelig hus perfekt for barnefamilier.

Rønningen leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Løvstad

Et lite, koselig og praktisk hus med smart planløsning. Et overbygd inngangsparti fører inn til en entré tilknyttet to soverom, bad/vaskerom og bod. I den andre delen av huset er en åpen stue- og kjøkkenløsning, med ildsted og utgang til en delvis overbygd terrasse. Dette er det perfekte huset for deg som ønsker et enkelt og praktisk hus, og passer ypperlig for både enslige og par. Et ekstra soverom gir rom for kontor, hobbyrom eller overnattingsgjester.

Løvstad leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.