Vi søker Kvalitetsleder til nyopprettet stilling

03 feb 2021  /  Hedalm Anebyhus

Stillingstittel: Kvalitetsleder
Frist: 12.02.2021
Ansettelsesform: Fast

Søk her

Hedalm Anebyhus AS har siden 1967 år bygget boliger, fritidsboliger og større prosjekter av høy kvalitet til det norske markedet. Markedene er eneboliger og leiligheter/prosjekter.

Selskapet er fordelt på egeneide salgskontorer, forhandlere og hovedkontor som ligger på Ilseng utenfor Hamar. Selskapets har fokus på kvalitet, produktutvikling og kontrollert vekst i det norske markedet.

Vi strekker oss langt for at boligdrømmen til våre kunder skal bli virkelighet.

Søsterselskapet Innlandet Elementfabrikk har i over 50 år bygget vegg-, bjelkelag- og takelementer til boliger, fritidsboliger og større prosjekter av høy kvalitet til det norske markedet.

Kvalitetsleder 

Vi søker en erfaren kvalitetsleder til nyopprettet stilling. Vi tilbyr en variert hverdag i en ansvarsfull rolle. Du vil jobbe tett sammen med ledelsen og ansatte for øvrig med å organisere, følge opp og koordinere vårt kvalitetsarbeid. Arbeidet forutsetter et nært samarbeid med virksomhetens avdelinger både for Hedalm Anebyhus og Innlandet Elementfabrikk. Stillingen krever stor grad av selvstendighet.

Som vår leder for kvalitet og HMS skal du sikre at vi driver et godt og effektivt forebyggende arbeid med vårt kvalitetsarbeid og at vi setter inn nødvendige tiltak for å følge opp målsetningene i dette arbeidet.

Noen av arbeidsoppgavene

 

 • Overordnet ansvar for kvalitet og HMS
 • Ansvar for oppfølging og gjennomføring av bedriftens HMS, rutiner og systemer
 • Implementere gode rutiner for avdelingene, og gjennomføre internkursing av ansatte etter behov
 • Avviksoppfølging og håndtering
 • Sørge for at alle myndighetskrav og retningslinjer til enhver tid blir fulgt opp og dokumentert
 • Bidra med kontinuerlige forbedringsarbeid

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

 

 • Ingeniør eller sivilingeniør innen bygg/anlegg/HMS
 • Relevant erfaring innen fagfeltet
 • Systematisk, strukturert og selvstendig med god gjennomføringsevne
 • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner
 • Evne til å jobbe strukturert og selvstendig
 • God systemkompetanse innen bruk av IT verktøy
 • Fleksibilitet er viktig hos oss

 

Som person er du systematisk og effektiv. Du er pålitelig, energisk og har høy integritet. Du trives med å jobbe i en organisasjon med høyt tempo, med korte tidsfrister og du er interessert i å bidra i organisasjonens og avdelingens utvikling. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig.

 

Du trives med å jobbe selvstendig og er dyktig til å prioritere arbeidsoppgaver. Du kan håndtere mange typer spørsmål og henvendelser innenfor ulike områder der du blir en integrert del av forretningsprosessene. Du har også evnen til å se viktigheten av at din rådgivning er effektiv, kort og konsis og praktisk nyttig. Dine digitale ferdigheter er gode.

 

Velkommen til Hedalm Anebyhus AS , hos oss blir du en del av et trivelig og driftig arbeidsmiljø – vi har det gøy og jobber hver dag med å forbedre detaljer som kan løfte effektiviteten og kvaliteten for våre kollegaer og kunder. Vi er opptatt av å være seriøse, solide og nytenkende. Du blir en viktig nøkkelrolle hos oss, der du vil kunne bidra til vår videre vekst.

 

Stillingen som kvalitetsleder er en av stabsfunksjonene i begge selskapene, og vil arbeide aktivt ut mot de forskjellige avdelinger.

 

Arbeidssted: Ilseng

 

Noe reisevirksomhet på Østlandet må påregnes.

 

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. Søknader kan sendes inn herFor mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad:  481 44 303  |  hilde.bolstad@adecco.no

 
  Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.