Fastpriskampanje | Ferdighus fra kr 2.000.000 | Hedalm Anebyhus

Fastpriskampanje

Nøkkelferdige hus til fastpris – ingen overraskelser!

Hedalm Anebyhus tilbyr nå seks husmodeller som i en tidsbegrenset periode leveres til en svært gunstig pakkepris. Alt er ferdig og husene leveres nøkkelferdig på støpt plate.

De seks kampanjemodellene er Løvis, Apollis, Reitebo, Funkis, Frankis og Melbos. De kan ikke endres eller tilpasses. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Kampanjeprisene forutsetter at kontrakt signeres innen 15. mai 2019.

LØVIS

Funksjonelt og praktisk enplanshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning

Løvis er et veldig smart og praktisk hus hvor alle funksjoner er samlet på ett plan. I husets 95 kvadratmeter finner du tre soverom, bad, vaskerom, en stor stue med peis og en koselig åpen kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord.

Fra stuen er det enkel utgang til en koselig terrasse hvor det på varme dager kan inviteres til grillfester med venner og familie.

Les mer og last ned prospektet her.

 

APOLLIS

2-planshus med carport og stor balkong

Moderne og spennende 2-planshus med carport og stor balkong

Et moderne hus med carport og utvendig sportsbod. Inngangen ligger i ly av carporten, og fører inn til et romslig entréparti hvor tre soverom og bad/vaskerom venter deg i første etasje. I andre etasje finner du en åpen stue med utgang til en stor balkong, som blir et fint uterom i forlengelse av stuen. I andre enden finner du kjøkken med plass til spisebord, samt WC og bod. Dette er et lyst og spennende hus for deg som ønsker et moderne hus med særpreg.

Les mer og last ned prospektet her.

 

REITEBO

tradisjonelt enplanshus med praktiske romløsninger

Tradisjonelt enplanshus med praktiske romløsninger

Det første som møter deg i entreen er en praktisk garderobeløsning for av- og påkledning. I gangen som følger er det lett tilgang til bad/vaskerom, sportsbod og tre soverom. Selve hjertet i boligen er naturligvis den luftige stuen med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har plass til både spisebord og kjøkkenøy.

Skulle det oppstå krangling rundt hvilken tv-kanal man ønsker å se på rommer boligen også et ekstra allrom/tv-stue får husfredens del.

Les mer og last ned prospektet her.

 

FUNKIS

funkisbolig som kan leveres på flat og skrå tomt

Stilren funkisbolig som både kan leveres på flat og skrå tomt

Funkis kan leveres som 1 enhet, 2-mannsbolig, 3-manns og helt opp til 6 enheter i kjede. I første etasje kommer du inn i en romslig entre med direkte tilgang til bad/vaskerom. Stuen har åpen kjøkkenløsning og det er rikelig med plass til både spisebord og en koselig TV-krok. Sene sommerkvelder tilbringer du med familie og venner på terrassen med direkte utgang fra stuen.

Med hele 4 rom i overetasjen står du fritt til å benytte alle som soverom eller realisere drømmen om eget hobby/treningsrom.

Les mer og last ned prospektet her.

 

FRANKIS

Familievennlig 2-planshus med stor vinkelstue og romslige soverom

Familievennlig 2-planshus med stor vinkelstue og romslige soverom

Dette funksjonelle trehuset over to etasjer med meget god planløsning er perfekt for barnefamilier. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig hall med tilstøtende bad/vaskerom og en sportsbod som er praktisk for lagring av utstyr til den aktive familien.

I første etasje er det fokus på det sosiale hvor du finner stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Opp trappen til andre etasje finner du en koselig loftstue, tre romslige soverom, bad og bod/walk-in-closet. Dette er et hyggelig og arealeffektivt hus.

Les mer og last ned prospektet her.

 

MELBOS

bolig over to etasjer med store rom

Meget innholdsrik bolig over to etasjer med store rom

Melbos har alle kvaliteter som familien leter etter. Den store og romslige stuen med åpen kjøkkenløsning gjør dette til selve hjertet i boligen. Her kan du slappe av foran peisen, invitere til filmkvelder eller arrangere store selskap. Overetasjen består av 3 store soverom og en veldig praktisk loftstue hvor barna kan få sin egen tv-stue.

Entreen er romslig og bygd for å takle hektiske hverdager. Sportsboden er stor nok til å romme at fra sportsutstyr til egen arbeids- og snekkerbenk.

Les mer og last ned prospektet her.

 

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.