Norskproduserte kvalitetshus til faste priser | Hedalm-Anebyhus

Norskproduserte kvalitetshus til faste priser

15 Aug 2018  /  Hedalm Anebyhus

Tidsbegrenset kampanje:

Hedalm Anebyhus har tatt frem tre helt nye husmodeller som i en tidsbegrenset periode leveres til en svært gunstig pakkepris. Alt er ferdig og husene leveres nøkkelferdig på støpt plate. De tre kampanjemodellene Løvis, Apollis og Frankis kan ikke endres eller tilpasses. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Funksjonelt 1-planshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning

Løvis er et meget praktisk og funksjonelt hus på 95 m2 (BRA). Huset har tre soverom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse. Dette er et godt og rimelig hus for både enslige, par og små familier, som ønsker noe nytt og enklere hvor alt er samlet på én etasje.

Løvis leveres nøkkelferdig til kun kr 2.000.000,-

Moderne og spennende 2-planshus med carport og stor balkong

Apollis er et moderne hus på 137 m2 (BRA) med carport og utvendig sportsbod. I første etasje finner du tre soverom og bad/vaskerom. Andre etasje har et romslig kjøkken, åpen stue med utgang til stor balkong, samt wc og bod. Dette er et lyst og spennende hus for deg som ønsker et moderne hus med særpreg.

Apollis leveres nøkkelferdig til kun kr 2.250.000,-

Familievennlig 2-planshus med vinkelstue og romslige soverom

Frankis er et funksjonelt trehus på 146 m2 (BRA) med god planløsning. I første etasje finner du en stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning, samt bad/vaskerom og sportsbod. Andre etasje har en koselig loftstue, tre romslige soverom, bad og bod. Dette er et hyggelig og arealeffektivt hus perfekt for barnefamilier.

Frankis leveres nøkkelferdig til kun kr 2.500.000,-

Betingelser for kampanjen

De gunstige kampanjeprisene forutsetter at kontrakt signeres innen 30. november 2018. Leveransen omfatter planlegging og oppføring av nøkkelferdig hus, inkludert ringmur, isolasjon og støpt såle på mark. Graving, bærelag og pukk er ikke inkludert. Transport er inkludert så langt det er kjørbar vei.

Kampanjeprisene gjelder kun i de fylker hvor Hedalm Anebyhus er representert med salgskontor: Østfold, Vestfold, Telemark, Buskerud, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelag.

For mer informasjon henvises det til prospekt for respektive hus, samt Hedalm Anebyhus AS generelle leveransebeskrivelse.

 

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.