Vinn Maxbo-gavekort og peisovn til ditt nye hus – bestill innen 30. juni | Hedalm-Anebyhus

Vinn Maxbo-gavekort og peisovn til ditt nye hus – bestill innen 30. juni

Vi trekker tre heldige vinnere av flotte premier fra Maxbo og Schiedel til en verdi av kr 40.000,- blant alle som signerer boligkontrakt med Hedalm Anebyhus i løpet av juni 2017. 

Premien består av et gavekort fra Maxbo til en verdi av kr 20.000,- samt en Curve 100 peisovn fra Schiedel (veil. pris kr 20.990,-). Gavekortet kan brukes i alle Maxbos butikker. Installasjon av peisovnen er ikke inkludert i premien.

 

 

Schiedel og Maxbo

 

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med egne selskaper i de andre nordiske landene. Med mer enn 60 års, erfaring sitter de med store kunnskaper om piper og nødvendig tilbehør.

Schiedel er markedsleder og største leverandør av skorstein systemer over hele verden.

Det er viktig for Hedalm Anebyhus AS å ha gode leverandører som leverer kvalitetsprodukter, og at våre samarbeidspartnere yter en særdeles god service, både til oss og til våre kunder. Vi stiller derfor høye krav til oss selv og våre leverandører. Gjennom innovasjon, høy kvalitet og samfunnsansvar, skaper vi gode opplevelser og varige verdier for våre medarbeidere og kunder.

Maxbo har vi hatt som partner siden høsten 2015. De ble etablert 1995, og har i bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer. De kan tilby kundene fullsortiments byggevarehus, og leverer både til det private og det profesjonelle markedet. Maxbo dekker Norge på en god måte for Hedalm Anebyhus med sitt distribusjonsnett. Siden Maxbo bidrar til god logistikk på byggeplassen, er de veldig gode å ha for de som er i prosess med å bygge drømmehuset sitt.