Hvorfor velge ferdighus?

15 okt 2017  /  Hedalm Anebyhus

Det å bygge hus er en stor beslutning, og noe mange bare gjør en gang i livet. Det er mye som skal planlegges, vurderes og klargjøres før man går i gang. Det kan være vanskelig å tenke på alt. Så hvorfor ikke gjøre prosessen litt mindre krevende? Med et ferdighus fra Hedalm Anebyhus, vil du ende opp med et hus av god kvalitet laget av elementer som er produsert inne på fabrikk. Dette fører til en byggeprosess som blir kortere og enklere for kunden å forholde seg til.

Fordeler med ferdighus fra Hedalm Anebyhus

 

Det finnes en rekke fordeler med å velge ferdighus fra oss:

  • Først og fremst er det tryggere – rett og slett fordi du vet akkurat hva du får. Du slipper å ende opp med ubehagelige overraskelser midt i byggeprosessen, og kan planlegge etter et fastsatt tidsskjema.
  • Et ferdighus er også en gunstigere løsning når man ser på kostnader. Både fordi byggeprosessen er kortere, og fordi alle elementene leveres på samme tid og fra samme leverandør.
  • Du får hjelp med alt det administrative. Vi tar hånd om alle beskrivelser, tegninger og søknader som er nødvendig for å oppfylle lover og regler. Vi bistår også med nødvendig underlag for lånesøknader til Husbank eller andre finansieringsinstitusjoner.
  • Få en samarbeidspartner som bryr seg! Vi har kunden i fokus og er opptatt av at våre kunder skal få det huset de ønsker seg, til avtalt tid og pris.
  • Få egen byggeleder. Når dere har bestemt dere for å bygge ferdighus, og benytter oss som leverandør, får dere en fast byggeleder gjennom hele byggeprosessen. Byggelederen har byggfaglig utdannelse og kompetanse.

 

Det finnes mange alternativer

 

I vår huskatalog – som du kan bestille gratis her – finner du en oversikt over alle våre ferdighus. Disse er tegnet av erfarne arkitekter med god innsikt i smakfulle detaljer og praktisk familieliv. Vi har mange forskjellige modeller innen moderne ferdighus, villa og mer tradisjonelle hus. Skulle du likevel ikke finne det huset som er perfekt for deg, kan vi fortsatt hjelpe. Gjennom 50 år har Hedalm Anebyhus bygget mange varianter som ikke står i vår huskatalog. Våre arkitekter og ingeniører bistår gjerne med å skape det huset som passer deg og din økonomi.

 

En leverandør av ferdighus man kan stole på

 

Dersom du velger ferdighus, eller et mer tilpasset hus, fra Hedalm Anebyhus kan du være sikker på en ting – du har valgt en leverandør du kan stole på. Vi har vært i denne bransjen i over 50 år, og vet hva vi driver med. Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt hos oss, og vi vil hjelpe deg å oppfylle din boligdrøm.

 

Vi har kompetansen og erfaringen til å gi deg den hjelpen du trenger! Se våre ferdighus her

 

    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.