Ferdighus | 4-soverom | Taurus | Hedalm Anebyhus

Taurus

Mange og varierte vinduer gir dette huset et spennende uttrykk. Huset er beregnet for skråtomt, der hovedinngangen er i overetasjen. Entreen tar deg inn til bod, hall med bad/vaskerom og soverom med fransk balkong. Et stort allrom på 60,8 m² har en åpen stue- og kjøkkenløsning og utgang til delvis overbygget terrasse.

Terrassen gir overbygg til uteplassen nede. Her er også inngangsdør til en gang som fører til sportsbod, innebod, separat bad og vaskerom, samt 3 soverom. Huset har store gode vinduer i alle soverom og oppholdsrom, og er en ypperlig familiebolig med tydelig adskilt soveavdeling nedenunder. Soverommet oppe kan for eksempel også benyttes til gjesterom eller kontor.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 189 m2
Bruksareal (BRA): 211 m2
Bebygd areal (BYA): 146 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Skrå
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet