Ferdighus | 3-soverom | Sverresborg | Hedalm Anebyhus

Sverresborg

Et klassisk trehus med herskapelig fasade. Overbygd inngangsparti, stor hall med innebod og tilgang til bad/vaskerom. Dør fra hallen til kjøkkenet gjør at du kan gå rett inn med tunge handleposer. Kjøkkenet ligger i vinkel i en åpen stue- og kjøkkenløsning, og separat TV-stue kan eventuelt gjøres om til et ekstra soverom ved behov. Fra stua går dørene ut til hage og overbygd terrasse.

Husets 2. etasje har 4 romslige soverom, bod og loftstue med utgang til overbygd balkong. Stort bad har plass til badekar. Dette er et romslig familiehus med nostalgisk preg og gode romløsninger.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 164 m2
Bruksareal (BRA): 172 m2
Bebygd areal (BYA): 115 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet