Rosendal m. utleiedel | Hedalm-Anebyhus

Rosendal m. utleiedel

Et klassisk trehus over tre etasjer med overbygget balkong i landlig stil. Overbygd inngangparti, romslig entré med vaskerom tilknyttet bod, soverom og bad. Kjøkkenet gir den store vinkelstua et stort allrom for hele familien. Terrassedører på to forskjellige sider av huset gjør uterommet lett tilgjengelig. 2. etasje har hele 4 soverom, bod og stort bad. Arken gir godt med lys til loftsstuen som har utgang til overbygget balkong.

Husets underetasje inneholder et ekstra soverom, TV-stue, bod og bad, i tillegg til utleiedelen. Utleiedelen har egen entré, kombinert bad/vaskerom, 1 soverom, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning. Rosendal med utleiedel er et flott hus som gir god plass til storfamilien, samtidig som man har mulighet til leieinntekter fra utleiedelen som har egen inngang og uteområder.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 317 m2
Bruksareal (BRA): 376 m2
Bebygd areal (BYA): 162 m2
Soverom: 7
Etg: 3
Tomtetype: Skrå
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet