Lyra | Hedalm-Anebyhus

Lyra

Et stilfullt moderne hus med dobbelgarasje og enorm balkong med delvis pergola. Fra garasjen er det direkte tilgang til sportsbod og huset via en praktisk innebod. Slik kan du gå tørrskodd direkte inn med handleposer og annet. 1. etasje har bad/vaskerom, 2 soverom, romslig og sammenhengende entré og hall, samt plass til en hyggelig TV-stue.

Husets 2. etasje har en romslig stue- og kjøkkenløsning der kjøkkenet er tydelig adskilt bak en skillevegg og har plass til spiseplass ved store panoramavinduer. Hovedsoverommet ligger i denne etasjen og har tilgang til eget bad og bod som enkelt kan gjøres om til walk in-closet. Fra stua går dørene ut til den enorme balkongen. Her kan man nyte lange dager i gode lag. Dette er et romslig hus med luftig romfølelse der den 62 m² store balkongen fungerer som en naturlig forlengelse av stua.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 123 m2
Bruksareal (BRA): 180 m2
Bebygd areal (BYA): 181 m2
Soverom: 3
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet