Ferdighus | 3-soverom | Furberg | Hedalm Anebyhus

Furberg

Et hyggelig hus med en svært praktisk planløsning. Inngangspartiet har overbygg og vindfanget har god garderobeplass. Videre inn i huset er det en gang der det på den ene siden er 3 soverom, bad, separat vaskerom og bod. På den andre siden av huset er det en åpen stue- og kjøkkenløsning med spennende vinkel der et ildsted fungerer som et naturlig skille fra kjøkken og spiseplass til resten av stueområdet. Terrassedør ut til en overbygget terrasse gir huset et ekstra rom utendørs med skygge for solen og ly for regnet. Dette huset passer både for par, enslige og små familier, der de 3 soverommene kan fungere som både barnerom, kontor eller gjesterom.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 119 m2
Bruksareal (BRA): 127 m2
Bebygd areal (BYA): 164 m2
Soverom: 3
Etg: 1
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet