Ferdighus | 4-soverom | Fagertun | Hedalm Anebyhus

Fagertun

Et klassisk pent trehus med garasje og mye plass. Den praktiske svalgangen gjør at du kan gå tørrskodd fra garasjen og inn i den romslige hallen. 1. etasje har stor stue med ildsted, spisestue med utgang til overbygd uteplass og kjøkken med tilknytning til vaskerom og bod. Vaskerommet kan også nås direkte utenfra og fra garasjen, praktisk når man kommer hjem med svett treningstøy eller møkkete uteklær. En stor bod over garasjen gir dessuten meget god oppbevaringsplass for både vinterlagring av utemøbler, sportsutstyr og annet.

Husets 2. etasje har bod, koselig loftstue, bad med plass til badekar og hele 4 soverom, der det ene har utgang til balkong. Dette er et flott familiehus med luftige rom og svært god plass.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 204 m2
Bruksareal (BRA): 270 m2
Bebygd areal (BYA): 201 m2
Soverom: 5
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet