Ferdighus | 3-soverom | Christianborg | Hedalm Anebyhus

Christianborg

Et klassisk og romslig hus i herskapelig stil med et flott utseende. Det overbygde inngangspartiet fører inn til en stor hall med garderobe, bad, vaskerom og sportsbod som også har inngang utenfra. Hallen har direkte inngang til kjøkkenet, og de tre sammenhengene stuene gir god boltreplass i 1. etasje.

2. etasje har full takhøyde, en stor stue, godt med bodplass, 2 bad og 3 store soverom som gjør overetasjen svært romslig. Den 32,7 m² store loftstua kan brukes til for eksempel TV-stue eller lekerom, litt plass for seg selv, eller til ungdommen i huset. Loftstua har direkte utgang til balkong med plass til sittegruppe. Dette er et romslig familiehus i klassisk, landlig stil.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 226 m2
Bruksareal (BRA): 251 m2
Bebygd areal (BYA): 161 m2
Soverom: 3
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet