Ferdighus | 3-soverom | Altair | Hedalm Anebyhus

Altair

Et spennende hus over ett plan der allrommet har ekstra høy takhøyde med vinduer fra gulv til tak. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er naturlig inndelt med en lun, men romslig kjøkkenkrok med plass til spisebord. Vindu over vask på kjøkkenbenken slipper lyset inn og gir en gjennomgående utsikt. Planløsningen på dette huset gir en soveromsdel på hver side av stue og kjøkken. 2 soverom kan brukes som barnerom eller som gjesterom og kontor. Ekstra stue til lek eller TV-rom, bad og bod er plassert i den ene delen av huset. På den andre siden, en «foreldredel» med bad, bod og vaskerom. Hovedstuen har skyvedører med utgang til overbygd uteplass. Dette er et arealeffektiv hus med gode løsninger for kjernefamilien så vel som for par med plass til at voksne barn kan komme på besøk.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 137 m2
Bruksareal (BRA): 142 m2
Bebygd areal (BYA): 167 m2
Soverom: 3
Etg: 1
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet