Hedalm Anebyhus gjentar suksessen med ny og utvidet fastpriskampanje | Hedalm-Anebyhus

Hedalm Anebyhus gjentar suksessen med ny og utvidet fastpriskampanje

11 Mar 2019  /  Hedalm Anebyhus

På sensommeren 2018 gjennomførte vi en fastpriskampanje på ferdighus med tre utvalgte husmodeller. 1 mars braker det igjen løs med ny kampanje, og denne gangen er det hele 6 husmodeller å velge mellom, alle til faste lave priser.

Disse husene heter:

Se alle husmodellene og prospekter her.

1.3 – 15.5 er perioden vi ønsker folk skal merke seg, sier Salgs- og Markedssjef i Hedalm Anebyhus, Frank Johansen. Da vil vi avholde årets fastpriskampanje hvor vi tilbyr hele 6 nøkkelferdige hus til faste lave priser. Det betyr at du får en husmodell som du ikke kan endre eller tilpasse. Slik kan vi holde kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate, avslutter Johansen.

Det er en god grunn til at vi utvider sortimentet i denne kampanjen. Vi har lyttet til tilbakemeldingene fra kundene og i denne kampanjen tilbyr vi blant annet husmodeller som kan bygges både på flat og skrå tomt.

Det er naturligvis fjorårets suksess som gjør at vi setter i gang en ny fastpriskampanje. Kundene viste stor interesse i husene og salgstallene var gode.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt så holder vi deg oppdatert på kampanjen.

 

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.