Ledige stillinger | Hedalm-Anebyhus

Ledige stillinger

Selskapet står foran spennende muligheter og søker flere nye medarbeidere.

Arkitekt/ teknisk tegner (MNAL) Arbeidssted kan være ved vårt Asker-, Ski-, Jessheim eller ved vårt Hovedkontor på Ilseng utenfor Hamar.

Kalkulatør Vi søker deg som er ute etter å jobbe med varierende boligprosjekter i trekonstruksjoner. Er du en som trives med å jobbe i team, er service og resultatorientert, håper vi du sender oss din søknad eller tar kontakt.

Teknisk sjef til vårt hovedkontor på Ilseng utenfor Hamar. Teknisk sjef er en sentral stilling i selskapets utvikling. Er du en som trives med å jobbe i team, er en tydelig leder og er service og resultatorientert, håper vi du sender oss din søknad eller tar kontakt.

Se ledige stillinger for full stillingsinstruks